MAMA MIA HUIZEN

MAMA MIA HUIZEN Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1709 beoordelingen
14 sep 2020 om 11:25 Eerst een uur gewacht op 2 pizza’s. Toen kreeg ik ook nog eens de verkeerde pizza en kon ik nog een keer een uur wachten op de goede pizza...
6 sep 2020 om 0:18 Heerlijke pizza pollo. Bezorging duurde 1 uur en 10 minuten, maar voor een zaterdagavond vond ik dat acceptabel. De bezorger was erg vriendelijk en de pizza was nog lekker warm en vers.
2 sep 2020 om 20:53 Bezorging gaf 35 minuten aan maar dat werd 75. Eten was wel zoals altijd erg lekker.
29 aug 2020 om 20:17 Prima pizza's. Moesten 1,5 uur wachten op bezorging.
26 aug 2020 om 20:03 Pizza’s bij mama Mia zijn altijd lekker, alleen vandaag waren ze lauw. Had besteld voor 17.45u en de pizza’s werden pas rond 18.30u geleverd.
24 aug 2020 om 23:53 Goede royale smakelijke maaltijden! Werd ook goed warm bezorgd.
14 aug 2020 om 21:26 2 uur later en 2 belletjes verder krijgen we eindelijk ons eten. Terwijl de bezorgtijd 50 min was. Als goedmakertje kregen we voor 4 pers. 1 gratis blikje cola zo jammer want je gaat op deze manier heel wat klanten verliezen
12 aug 2020 om 23:18 Food too salty
12 aug 2020 om 11:07 Eten was heerlijk en goed op temperatuur!! Veel patat en lekkere grote frites met kruiden niet van die snackbar patat. Ook ruime hoeveelheid Shoarma. Bezorgtijd was ok prima binnen een half uur! Kortom Prima ervaring! Een aanrader!
12 aug 2020 om 10:38 Eten altijd goed, maar bestellen altijd een pizza met ham in plaats van salami, 10x besteld, gaat al 7x fout ZELFS als ik er achteraan bel. Dan ben je dus 3 uur verder pas aan het eten. Als het keukenpersoneel leert lezen bestellen we wel weer een keer.
11 aug 2020 om 19:48 Wederom heerlijke pizza's die netjes op de gevraagde levertijd werden bezorgd.
10 aug 2020 om 23:50 Zonder communicatie van dat er een wachttijd was van 2 uur, vind ik het hele slechte service, dat ik om 18:00 bestel en pas om 20:00 me eten kreeg en dat ik ook moest bellen waar het bleef dat was na 1,5 uur. Mij zijn ze kwijt als klant